Teràpia Infantil

Teràpia infantil: Tractament psicològic per ajudar els nens/nenes a superar problemes emocionals i de desenvolupament

Com pot ajudar la meva Teràpia Infantil al teu fill/filla

La teràpia infantil és un tipus de tractament psicològic dirigit a nens i adolescents per ajudar-los a gestionar i superar problemes emocionals, conductuals i de desenvolupament. Aquesta teràpia utilitza tècniques adaptades a l’edat del nen per fomentar el seu benestar i desenvolupament saludable.

En la nostra pràctica, oferim teràpia de joc, una eina molt efectiva que permet als nens expressar les seves emocions i resoldre conflictes a través del joc. Aquesta tècnica facilita la comunicació i ajuda els nens a comprendre i processar les seves experiències de manera segura i lúdica.

A més, implementem relaxacions auditives, que són exercicis dissenyats per reduir l’estrès i l’ansietat mitjançant sons i música calmants. Aquestes relaxacions ajuden els nens a trobar un estat de tranquil·litat i a desenvolupar habilitats d’autoregulació emocional.

COM SE SI EL MEU FILL/FILLA NECESSITA TERÀPIA INFANTIL?

Pots saber si el teu fill/filla necessita un terapeuta infantil pels motius descrits a continuació:

 

Teràpia Infantil Nens Enfadats

Dificultats Emocionals i Comportamentals

Les dificultats emocionals i comportamentals poden manifestar-se en explosions de ràbia, tristesa persistent o problemes de conducta.Aquests símptomes indiquen la necessitat d’una intervenció terapèutica per ajudar el nen a gestionar les seves emocions de manera saludable.

 
Teràpia Infantil Problemes de Socialització

Problemes de Socialització

Els nens amb problemes de socialització poden tenir dificultats per fer amics o per relacionar-se amb altres.

Les meves tècniques poden proporcionar eines per millorar les habilitats socials i augmentar la seva confiança en situacions socials.

 

Nen amb Estres i Ansietat

Estrès i Ansietat

Els nens que experimenten estrès i ansietat poden mostrar signes com preocupació excessiva, problemes per dormir i dificultat per concentrar-se.La teràpia infantil ajuda a desenvolupar estratègies per gestionar l’estrès i reduir l’ansietat. 
Terapeuta Infantil

El teu fill/filla necessita Teràpia Infantil? 

Amb la meva experiència i formació en l’ús de psicologia infantil, puc ajudar-te a gestionar els problemes emocionals del teu fill de manera efectiva.

Si creus que el teu fill pot necessitar ajuda, no dubtis a contactar-me. Estic aquí per proporcionar el suport i les eines necessàries per afavorir el seu creixement saludable

Preguntes Freqüents

Quins són els signes que el teu fill necessita teràpia infantil?

Els signes inclouen dificultats emocionals, problemes de conducta i tristesa persistent. Si el teu fill mostra aquests símptomes, podria beneficiar-se d’una teràpia infantil.

Quina durada tenen les sessions de psicologia infantil?

Les sessions de teràpia infantil solen durar entre 45 i 60 minuts. La durada pot variar segons les necessitats i l’edat del nen.

Com puc saber si la teràpia infantil està funcionant?

Els signes de millora inclouen canvis positius en el comportament, una millor gestió emocional i major benestar. La comunicació amb el terapeuta també ajuda a avaluar els progressos.

Quins tipus de tècniques utilitzes en la psicologia infantil?

Utilitzo tècniques com teràpia de joc, relaxacions auditives i altres estratègies adaptades a l’edat del nen per ajudar-los a superar les seves dificultats emocionals.

Consulta Psicologia Xenia Capel Salcedo
Horari:

Dilluns a Dissabte

9:00 - 20:00

Diumenge

No disponible